De mari Dimensiuni DIY Pește Koi Model 5d Diamant Broderie Vanzare Crap Iaz de Lotus Diamant Pictura Cusatura Cruce Mozaic Decor

Recenzii Ale Clienților
În stoc
103.86lei

    • SKU: a47820
    • Categorie: Home & Garden
    • Tag-uri: Goldfish, koi de pește pictura, 5d diamant, printuri de arta de perete decor dinningroom, tulip.

-Ce Este Diamant Pictura?

Diamant Pictura este o distracție nouă ambarcațiune hobby pentru detensionare.Aceasta implică plasarea mii de mici "diamonds" pe un adeziv panza pentru a crea propria ta sclipitoare arta de perete.

-Care e Diferența Între Pătrat Și Rotund Burghiu?

În Diamant Pictura, termenul de "drill" este folosit alternativ cu cuvântul "diamond". Pentru cele mai multe kituri, puteți alege între dacă forma de acele mici diamante este PĂTRATĂ sau ROTUNDĂ.Este în întregime o preferință lucru.

Cei mai mulți oameni preferă Piața de Diamante, pentru că ele creează o "plini" atunci când ați terminat pictura.Altele, cum ar fi Rotunde, deoarece acestea sunt considerate mai ușor pentru a ridica și se aplică pe panza ta.

-Ce este Inclus În Fiecare Kit?

Fiecare dintre kituri noastre vine cu următoarele:

• Pre-imprimate panza cu design grafic (cu pre-aplicat adeziv)

• Diamante colorate livrate în pungi separate (etichetate)

• Diamond pick-up, pix,Tavă și lipici noroi (folosit pentru a ridica diamante)

-Cât De Mari Sunt Diamantul Picturi?

Dimensiunile variază în funcție de design.Noastre picturi mai mici sunt, de obicei, 20x20cm (8x8in).Picturi mai mari pot fi la fel de mare ca 90cm (36in / 3ft).Mai mare dimensiunea,mai clar tabloul s-a dovedit, atunci când a terminat.Nu gasesc dimensiunile de care ai nevoie ?Contactati-ne prin mesaje.

-Ce Sunt Diamantele Făcut?

Vopsea Cu Diamante /Diamant Tablou de alimentare foloseste 100% eco-friendly acrilice în diamantul nostru proces de creație, așa că diamantele nu sunt gras si nu se adune împreună.

-Diamantele Acoperi Întreaga Panza?

Toate kiturile din magazinul nostru sunt Pline de Foraj , sensul diamante acoperi întreaga zonă a imaginii pe panza .

Canvas dimensiuni 30*60cm, Imagine Dimensiune 25*55cm.

Panza dimensiune 40*80cm, Imagine Dimensiune 35*75cm.

Panza dimensiune 50*100cm, Imagine Dimensiune 45*95cm.

-Cât Timp Ia Să Completați Un Diamant Pictura?

Depinde de cât de repede ești, și cât de mare panza este.Noștri mai mici kituri de obicei dura de la 6-10 ore pentru a finaliza, fără pauze.Mai mare kituri poate dura până la 50 de ore pentru a termina.

-Este Un Cadru Inclus?

Din păcate, cadrele nu sunt incluse, dar să ne Contactați pentru a obține sfaturi despre ce dimensiuni de rame pentru a se potrivi cel mai bine cu picturile noastre.

-Cât Timp Nu-L Ia De Obicei Pentru A Primi Elemente?

De obicei sub aceste circumstanțe, timpul total de livrare este 12-30 zile, în funcție de locația dvs. (cu excepția prelucrării ori).Din cauza COVID-19, aștepta de livrare între 30-60 de zile.

Pentru timpii de livrare mentionate mai sus nu includ procesarea comenzilor de ori și de clearance-ul personalizat.

-Îmi Lipsesc Niște Diamante.Ce Pot Face?

Ne-ar fi fericit să vă trimită un înlocuitor diamante de la nici un cost suplimentar.Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Întrebări Frecvente :

1. Imaginea este o acoperire completă cu diamante ?

Da diamante pe imaginea de ansamblu zonă .

2. Care este diferența între dimensiunea imaginii și dimensiunea panza ?

Dimensiunea imaginii dimensiunea imaginii pe care doriți să-au transformat în diamant pictura, de asemenea, produs finit de măsurare.

Dimensiune panza este pânză de dimensiune în cazul în care imaginea este imprimată pe, de obicei, dimensiunea imaginii este de aproximativ 5 cm mai mică decât dimensiunea panza .

În acest magazin,toate produsele sunt vândute de PANZA DIMENSIUNE în mod implicit .

De exemplu,puteți cumpăra 20x25cm de la noi, panza dimensiune este 20x25cm și dimensiunea imaginii este 15x20cm, a terminat pictura este, de asemenea, 15x20cm.

3. Cum impachetezi produsele pentru transport?

Pentru a proteja împotriva transport stoarce și daune,Diamante și alte accesorii sunt puse în interiorul laminate panza si panza este ambalat în mai multe straturi anti-presiune folie cu bule.Vă rugăm să nu vă faceți griji,am testat sute de comenzi,panza poate păstra în condiții de siguranță și să nu se șifoneze în ciuda faptului că nu este rana pe tub.

4. Va detaliate diamante foaie incluse în colet ?

În general, acest lucru nu este inclus.Dar dacă tu crezi că este într-adevăr necesar,vă rugăm să contactați serviciul clienți despre acest lucru ,vom aranja să-ți trimit unul.

Alti vanzatori pus foaia în interiorul pachetului, ca au nevoie sa-ti spun cantitatea de pachete mici de fiecare diamant de culoare.

Dar ale noastre sunt diferite,mai mult timp de fiecare culoare sunt ambalate în doar un sac,care este prietenos cu mediul și de a reduce utilizarea de pungi de plastic.

5. Ce fel de lipici folosesti pentru pictura ?

Vom folosi Turnat lipici si panza este acoperit cu un film transparent pentru a proteja adezivitatea,Nu alb capac de hârtie și, de asemenea, nu față-verso adeziv.

6. Am comandat piața diamant pictura, iar liniile de pe panza este alb în loc de negru, ceea ce face ca panza nu foarte clare ,ce pot face despre asta ?

Liniile sunt utilizate numai pentru a localiza grile pătrați pentru piața margele, aceasta afectează nimic diamantele lipirea atâta timp cât simbolurile sunt lizibile.

Designer alege să utilizați alb sau negru linii care în mare parte depinde de starea generala de tonurile de culoare ale imaginii de sine.

7. Cât de multe culori de diamante sunt acolo pentru imagine?

Între 10 și 60 de culori,este în cele din urmă stabilit de către proiectant în funcție de efectul de rezultatele de simulare.

În general vorbind,mai mare dimensiunea de pictura, mai multe culori diamant.

Dacă aveți cerințe stricte cu privire la numărul de culori, vă rugăm să consultați serviciul clienți înainte de plasarea unei comenzi.

8. Panza am primit nu arata la fel ca cel de publicitate, ceea ce ar trebui să fac?

Este normal ca pre-imprimate panza este diferit de imaginea publicitate deoarece este semi-finite mozaic.

Zona Lipirea Plin
diamond dimensiune 2.5x2.5mm sau (2.8x2.8mm)
Dimensiunea este Imaginea de sine sau Panza Nu imgae dimensiune, dar Dimensiunea Panza
Forma De Diamant Pătrate sau Rotunde de Diamant Pictura
Tip de en-Gros NO
Ambalajul Extern Pungă De Hârtie
Diamant Cantitate 30% mai multe diamante
UTILIZAREA de Diamant Pictura Kit Home decor/autocolante de Perete/cadou
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Stil Koi De Pește Crap Iaz De Lotus
Tesatura Tip HD Panza
Material rășină
Despre Diamante în Kituri 100% rasina diamante
Diamant Broderie Vânzare Cu ridicata și cu Amănuntul
Origine China Continentală
Model Tip Scenic
neterminate Da, Aveți nevoie pentru a diy
Se potrivesc pentru Housebold camera de zi;Dormitor;H
Numărul de Culori 10-60
Utilizarea Picturi
Setați Tipul Da
Cadru No
Kituri în set Instrumente, rășină diamante, Panza
numele produsului 5d Diamant Pictura Cross Stitch
Forma Single

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Vă Mulțumesc! Comentariul tau a fost trimis.

Produse conexe

2022 noi Idilic Florale Clar Sigiliul Timbru DIY Scrapbooking Relief Album Foto Decorative Carte de Hârtie Ambarcațiuni Arta Handmade Cadou
20.02lei

Descriere: Stare: 100% de Brand nou și de înaltă calitate. De mari dimensiuni asigura un impact mare asupra ta viitoare hârtie crafting proiect! Ștampila Material: Silicon Ștampila Apropierea Întreaga Dimensiune: 14x10cm Pachet Inclus: 1 x Timbru Clar Nota 1: din Cauza diferitelor

Lumea basmelor Grădină a Crescut Fata de Epocă Autocolante DIY Scrapbooking Jurnal Album Foto Junk Jurnalul Decorative Teather Autocolant
11.45lei 9.16lei

Stimați clienți,acorde o atenție la următoarele observații vă rugăm: 1.Metode de livrare:Datorită internaționale de cumpărături, este mai bine să alegeți înregistrat par avion,A-ztech.ro standard de transport maritim sau epacket,etc. 2.După-vânzare de servicii: Dacă aveți orice probleme cu produsul primit,vă rugăm

Culori solide Jeleu Faux din Piele PVC Designer de Tesatura , pentru DIY Geantă de mână / Telefon Caz PendantGolf Materiale Sac de 20*120cm
61.81lei 40.17lei

INFORMAȚII DESPRE PRODUS Grosime:0,5 MM Suport Culoare: Ca Imagine Afișată En-gros și Personalizate Disponibile!!!Vă Rugăm Să Contactați Serviciul Clienți!!! Aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să contactați serviciul clienți. NOTIFICARE 1. Fiecare foaie se taie mâna și măsurători

Craniul Patch-Uri Brodate Pe Haine De Fier Pe Patch-Uri Pentru Clothig Thermoadhesive Patch-Uri Autocolante Cârlig Buclă Dungi Insigne Aplicatiile
5.34lei 2.69lei

Craniul Patch-Uri Brodate Pe Haine De Fier Pe Patch-Uri Pentru Clothig Thermoadhesive Patch-Uri Autocolante Cârlig Buclă Dungi Insigne Aplicatiile

Crăciun Tăiere de Metal Moare Nici Clar Timbre Pentru Felicitari Relief Manual Scrapbooking DIY Flori 2023 New Sosire
25.58lei 16.65lei

Argint si Clar Numele:Metal Tăiere Moare & Clar Timbre Material: 0.8 Grosime oțel Carbon Stare:100% de Brand Nou și Drăguț DIMENSIUNE: MARCAT PE POZA pentru NOTIFICARE:1.Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere. 2.Tăiate de hârtie,material subtire,din plastic moale și mult mai mult 3.Viabil pe trebuie să mai importante branduri

Salut Prieten Sentimente Calde Folie Pentru Diy Scrapbooking Hârtie De Felicitări Handmade De Mucegai 2022 Relief New Sosire
32.54lei 22.44lei

modname=ckeditor Nume:2022 Noi Sosiri de tăiere de Metal moare/matrita/clar timbre/folie la cald Material: 0.8 Grosime oțel Carbon/pvc/plastic Stare:100% Nou Și Drăguț DIMENSIUNE:customer service pentru dimensiuni și reduceri Special memento:moare și ștampila meciuri NOTIFICARE: 1.Dacă

Oeteldonk Fier pe Ursul Desene animate Patch-uri de pe Haine pentru Copii Drăguț Urs de Transferuri de Căldură Autocolante pentru Îmbrăcăminte Thermoadhesive Patch
6.42lei 3.14lei

Oeteldonk Fier pe Ursul Desene animate Patch-uri de pe Haine pentru Copii Drăguț Urs de Transferuri de Căldură Autocolante pentru Îmbrăcăminte Thermoadhesive Patch ZOTOONE Ursul Desene animate Patch-uri de Fier pentru transfer termic pentru Îmbrăcăminte Thermoadhesive Patch-uri de pe Haine Urs Drăguț Autocolante pentru

Din Oțel inoxidabil Bachelita Mâner Ceara creuzet DIY Lumânare de Săpun Melt Ulcior de Metal Cafea Toroid Ulcior cu Lapte Spumarea Laptelui Ulcior
75.68lei 45.42lei

Din Oțel inoxidabil Ceara creuzet DIY Lumânare de Săpun Melt Ulcior Spumarea Laptelui Ulcior Caietul de sarcini: 350/600/1000ml de a alege. De înaltă calitate din oțel inoxidabil făcut, nu este ușor de rugină, neted și ușor de curățat. Cu mâner lung,poate salva forței de muncă și pentru a evita

Tăiere de Metal Moare Echinocțiu de Toamnă Decor Pentru DIY Scrapbooking Jurnal Plic Album Ambarcațiunile de Cărți de Șablon Embosare Handcraft
16.25lei 12.21lei

Descriere Produs: Tip: Moare Stare: 100% de brand nou Cantitate: 1BUC Moare Material: Metal Oțel Moare Dimensiune (Aproximare) : Y6965-Moare:Acest set contine 17 matrite / 18 bucăți: Max mucegai: 6.2 cm x 4.3 cm Min cut: 1.2 cm x 1cm Y6966-Moare:setul contine 2 matrite / 2 decupaje:

2021 Nou Minunat Zână Rochie de Fată și Cuvinte în limba engleză de Timbru Pentru DIY Meșteșug a Face Felicitare Scrapbooking Nici o Tăiere de Metal Moare
9.16lei 6.06lei

Stare: 100% De Brand Nou Culoare: Ca imagine arată Material: Oțel Dimensiune: 3 x 4 inch Caracteristici: Fabricat din material rezistent si design unic. Foarte util pentru DIY albumul decor, carte face,albume, rame foto etc.

Moș Crăciun Blocare Cârlig Kit Nod Perna Pachet Desene Animate Broderie Blocare Cârlig Kit De Pernă Față De Pernă Kussen Set De Lucru Manual
129.49lei 71.23lei

Dimensiuni:Ca spectacol cinematografic Moș Crăciun Blocare Cârlig Kit Nod Perna Pachet Desene Animate Broderie Blocare Cârlig Kit De Pernă Față De Pernă Kussen Set De Lucru Manual Notificare: Aceasta este DIY Neterminate Set , trebuie să fi terminat de unul singur, mulțumesc. Kit-ul include: 1)

Un Buzunar Mic Pinguin Îmbrățișare Buzunar Pinguin Ornament Drăguț De Animale Ornament Cu Felicitari Pinguin Cadou Decor
20.20lei 14.14lei

Descriere: Mic Pinguin Îmbrățișare Ornamente de Sticlă face un frumos și semnificativ cadou pentru familia ta, cei dragi și prietenii, amintindu-le că, chiar dacă nu ne vedem des, vei fi mereu cu ei. Caietul de sarcini: Nume: Little Penguin Îmbrățișare Sticla Ornament Material: sticla Culoare:

Tiv Laminate Piciorușului Presor Set De Cusut Masina De Interne Parte Cusut Masina De Cusut Instrumente Accesoriu Stitcher
6.28lei 4.08lei

Descriere: 100% Nou. material:Otel Inoxidabil Dimensiuni:Lungime, lățime și înălțime 4.7*2.8*0.8 cm, eroare de aproximativ 1 cm De conversie: 1 inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm Cald Sfat : vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele

2022 New Sosire Oh Baby Script Tăiere De Metal Moare Album Jurnal Diy Decorare Manuală Șablon Felicitare Relief Card De Matrite
16.65lei 8.98lei

Descriere Produs: Tip: Moare Stare: 100% de brand nou Cantitate: 1BUC Moare Material: Metal Oțel Moare Dimensiune (Aproximare) : Mor de măsuri 3 1/4 x 1 1/2 Utilizare: manual de potrivire mor mașină de tăiat hârtie sau mai subtire Notă: 1. Datorită diferenței de lumină

Panglică Cadou De Crăciun Panglici Copac Vacanță Decorative, Sclipici Meserii Ambalaj Ghirlanda Cu Fir De Crăciun Stralucitoare Prezente Arc Roșu Strălucitor
39.63lei 19.03lei

Descriere Acest ambalaj panglica este din materiale premium, care poate rezista la o utilizare de lungă durată.Caracteristici material pânză, care are o durabilitate mare, nu este ușor să se deformeze.Manopera amenzii, se asigură practic.Acest ambalaj panglică va face cadou ambalaj mai ușor și mai lin. Caracteristici -Culoare:

10buc Profesionale Pensula Ulei de Acril Perie Acuarelă Pen Nailon Păr Mâner de Lemn Pensule Birou Școală de Artă
5.21lei 3.59lei

100% de brand nou și de înaltă calitate Caracteristici: Perie nailon păr ar face nu fără stăpân sau răspândirea în timp ce pictura Perie părul rămâne moale și flexibilă după curățare. Perie firele de păr să nu cadă după curățare ferule sunt dublu ondulat și sigur la mâner astfel încât nu există

Masini de Cusut industriale Accesorii Placa Acului B Tip Ac Placă din oțel Placa Acului pentru blocare cusatura singur ac
3.10lei

Masini de Cusut industriale Accesorii de Computer Plat, Mașină de Ac Placa de Tip B Ac Placă din oțel Placa Acului

2022 Fecioara Maria Icoana Diy Diamant Pictura Religie Diamant Broderie Mozaic Creștin Imagine de Pietre Decor Acasă
37.93lei

bine ati venit la Magazinul nostru !Material : HD panza si rasina de diamant Elementele incluse 1. Destul de rășină diamante.Vom verifica toate accesoriile înainte de expediere. 2. A4 Model HD desene (inclusiv desene, tabel de culori,caractere Clare) 3. Folosit pentru prindere metal, pensete și tăvițe de plastic,de culoare Roz punctul

Noul Design Craft din Metal stencil mucegai Moare de Tăiere ceașcă de ceai clipuri decor album mor reduceri Album Carte de Hârtie Ambarcațiuni Relief
8.03lei 6.42lei

Stare: 100% de Brand Nou Cantitate:1buc Tăiere mor dimensiune:Ca imaginea prezentată Observa: 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferențe datorită măsurare manual. 3.Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere. fereastra.părinte.Klass.Editor.utils.callFunction(0,