THINKCAR THINKOBD 500 de Auto OBD2 Scanner Pe Bord Masina Instrument de Diagnosticare Pentru a Verifica Motor Sistem Cititor de Cod Gratuit pe Viata

Recenzii Ale Clienților
În stoc
309.93lei 185.96lei

    • SKU: a44189
    • Categorie: en-gros
    • Tag-uri: scaner de diagnosticare la bord, instrumente pentru mecanic, motocicleta obd, diagnosticare obd pentru toate masinile, Instrumente, lansarea instrument de diagnosticare.

Atenție Vă Rog!!!

1.DESPRE SISTEMUL DE ACTUALIZARE

OBD 500 este instalat în prezent cu cea mai recentă versiune, astfel încât nu aveți nevoie pentru a actualiza sistemul de acum.Dacă încercați să descărcați instrumentul de actualizare, se va afișa o eroare.Este un fenomen normal.Vom păstra actualizarea instrument de upgrade in viitor.La J1850 protocol este în prezent în curs de reparare, astfel încât 1850 protocol nu este acceptată în prezent.

2.THINKCAR OBD 500 de Cititor de Cod este numai pentru Diagnosticarea Motorului

Ea nu are suport pentru diagnosticul de alte sisteme (de exemplu de Instrument/ Sistem de Antiblocare la Frânare/ airbag Sistem de Reținere/ de Transport și de Sistem).Dacă nu poate satisface nevoile, vă rugăm să cumpere cu prudență.Dacă aveți nevoie de mai multe funcții, puteți să contactați vânzătorul pentru sfaturi.

All-in-1 OBD2 Scanner ‒ Păstrați Mașinile de Funcționare în condiții de Siguranță pe Drum:

Citeste Coduri: Citeste codul de eroare existente în actualul ECU. (Aplicație: în General, masina instrumentul are o vina lumina, iar actualul cod de eroare poate fi citit.)

Ștergeți Codurile: Ștergeți codul de eroare în actualul ECU. (Aplicație: să Efectueze această funcție după ce mașina probleme este eliminat, problema se stinge lumina.Dacă curentul de defect nu pot fi șterse, de a efectua această funcție, după este necesară întreținerea.)

Live Date: Citire și afișare în timp real a datelor de operare și parametrii ECU masina. (Aplicare: Prin observarea acestor date în timp real fluxuri, tehnicieni de întreținere poate obține o perspectivă în performanța generală a vehiculului și de a oferi îndrumare pentru întreținerea vehiculelor.)

Stop Cadru: atunci Când vehiculul are un defect, un cod de eroare va fi generat, și stop-cadrul poate fi folosit pentru a vizualiza datele vehiculului în momentul în care codul de eroare este generat. (Aplicație: tehnician de întreținere judecători vina locație bazat pe date relevante.)

I/M Disponibilitatea: Acest lucru arată dacă diverse emisiile legate de sistemele de pe vehicul sunt funcționează corect și sunt gata pentru inspecție și întreținere de testare.

O2 Senzor de Test: testare a senzorului de O2 funcție vă permite să încărcați și să vizualizați senzorul de O2 monitoriza rezultatele testelor de vehicul computerul de bord pentru a vedea cel mai recent test finalizat.

On-Board Monitor Test: Această funcție poate fi utilizată pentru a citi de diagnosticare la bord de monitorizare a rezultatelor testelor de un anumit sistem/componentă.

EVAP Test: EVAP funcția de testare vă permite să inițiați o încercare de scurgere a vehiculului în sistemul EVAP.Acest instrument nu efectuați o încercare de scurgere, dar trimite un semnal la bord a autovehiculului computerul pentru a iniția testul.Producătorul vehiculului stabilește standarde și metode pentru oprirea test după test a început.Înainte de a utiliza sistemul funcția de testare, vă rugăm să consultați manualul de întreținere a vehiculului pentru a determina procesul necesar pentru a opri testul.

Informații vehicul: Citește informațiile de versiune de masina actuala ECU

DTC Căutare: cod de eroare Descriere Detaliată.De intrare cu cod de 5 cifre-Vezi detaliate definiție-Vedere diagnostic sfaturi/soluție pentru Codurile curente

Trece Testul De Emisii Lin:

Cu acest instrument de scanare, nu trebuie să conducă la nesfârșit, în mod continuu întoarce la atelierul de reparații pentru retestare.

Puteți face o verificare rapidă a vehiculului, pentru a determina dacă acesta este pregătit pentru a trece testul de emisii.

I/M Disponibilitatea

Verificați disponibilitatea sistemului de monitorizare.Este o funcție excelentă pentru a utiliza înainte de a avea un vehicul inspectat pentru respectarea de către un stat a emisiilor de program.

O2 Senzor De Test

Prelua senzorului de O2 monitoriza rezultatele testelor pentru cel mai recent efectuat teste de la bordul autovehiculului computer.

-On-Board Monitor

Vezi rezultatele de Pe Bord Monitor teste.Testele sunt utile, după întreținere sau după ștergerea unui vehicul de control a modulului de memorie.

On-Board Monitor

Vezi rezultatele de Pe Bord Monitor teste.Testele sunt utile, după întreținere sau după ștergerea unui vehicul de control a modulului de memorie.

Obține Eficiente De Diagnosticare Rezultat:

Lucrările de reparații se poate face într-un timp scurt, prin utilizarea THINKOBD după cum urmează

Informații Despre Vehicul

Afișa numărul de identificare a vehiculului (VIN), de identificare a calibrării (CIN), și numărul de verificare de calibrare (CVN), precum și alte informații al vehiculului de încercare.

EVAP Test

Modul $08 comandă îi masina ta pentru a începe un test de "evaporative sistemul de control al emisiilor", pentru a preveni combustibil din evapora din rezervor dvs. și să contribuie la formarea smogului.

Prin acest fel, puteți verifica repara imediat, fără a aștepta câteva zile (sau mai mult) pentru masina ta pentru a rula în mod automat.

Freeze Frame Date

Instantaneu condițiile precise de mașină când un cod de eroare declanșează lumină motor de verificare, pentru a ajuta la identificarea problemei.

Live Stream De Date

Afișa date în timp real PID de la ECU (ca intrări analogice și ieșiri, intrări și ieșiri digitale și informații despre starea sistemului de difuzare pe vehicul flux de date)

Live datelor furnizate sunt corecte și vă spune exact ceea ce aveți nevoie să știți despre vehiculul dumneavoastră.

Opriți Lumina Verifica Motorul:

THINKOBD 500 vă permite să clar lumina de avertizare motor, după finalizarea completă de diagnosticare obd2 cu usurinta.Scopul principal al acestui instrument este de a:

-Scana codul de motor sisteme;

-Să-ți spun despre natura problemei;

Tensiune 9-18V
Numele Modelului THINKOBD 500
Versiune Software Scanner Pentru Auto
Lățime Produs 3cm
Origine China Continentală
Tip De Material ABS, Metal
Certificare FCC
Tip De Element Engine Analyzer
Caracteristici Speciale bluetooth
Element De Lungime 5cm
Electronice No
Versiune Hardware Instrumente De Diagnosticare Auto
Nume De Brand MUCAR
Înălțime Element 8cm
Extern De Certificare De Testare FCC

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Vă Mulțumesc! Comentariul tau a fost trimis.

Produse conexe

VXDIAG VCX SE Pentru Porsche III OBD2 Toate Sistemul de Diagnosticare ECU Codificare/Programare Pentru Piwis 3 J2534 Suport Protocol Update Gratuit
3 379.75lei 2 602.39lei

VXDIAG Magazin Promis 1. 100% Produs Original din VXDIAG. 2. Achizițiile în vrac sunt acceptate, și nu va fi mare, cupoane, dacă vă contactați vânzătorul on-line. 3. 2 Ani de Garanție și durata de viață Gratuit On-line Tech Bolnavilor. 4. Rapid de Transport maritim din Europa sau rusă Depozit. 5. 24 de ore on-line servi Cu suport

OBDPROG MT401 OBD Cluster Calibrare, de Resetare Auto Profesionale Programator Scanner Cluster Instrument de Corectare a Regla Cititor de Cod OBD2
2 253.90lei 1 352.34lei

OBDPROG MT401 OBD Cluster Calibrare, de Resetare Auto Profesionale Programator Scanner Cluster Instrument de Corectare a Regla OBD2 Cititor de Cod de Update Gratuit pe Viață MT401 Sprijină Auto Lista Sfaturi:următorul tabel de forma: model de masina+ani/model de masina+tablou de bord tip,din Cauza masă restricții, vă

XTOOL IP616 Instrumente de Diagnosticare Auto OBD2 Scanner Profesional Toate Sistemele Auto Scule Auto Cheie de Programare mai Noi Update Gratuit
2 373.39lei 1 898.73lei

✍ CE XTOOL POT GARANTA ✍ 【ⅰ】Lider Global Brands--XTOOL: Toate produsele sunt 100% Originale, a Trecut de calitate stricte de testare înainte de expediere, asigurați-vă de înaltă calitate. 【ⅱ】Garantie: 5 Ani Gratuit în perioada de Garanție și durata de Viață Suport Tehnic. 【ⅲ】Depozit:

Transport gratuit de Diagnosticare OBD2 Adaptor MPPS V18 OBD Breakout Tricore Cablu ECU Bancă Pinout Cablu MPPS V21 12V Comutator 2 comenzi
32.14lei

MPPS V21 V18 Versiune V18.12.3.8 V21 OBD Breakout ECU Bancă Pinout Cablu Breakout Tricore Cablu PRINCIPAL+Tricore+Multiboot Lista de pachete: 1 x Breakout Pinout Cablu

2022 Noi Pentru Mercedes B-enz ESL ELV Universal de Blocare a Direcției Emulator pentru Sprinter Vito Volkswagen Crafter Cu Sunet de Blocare
143.95lei 86.36lei

2022 Noi Pentru Mercedes B-enz ESL ELV Universal de Blocare a Direcției Emulator pentru Sprinter Vito Volkswagen Crafter Cu Sunet de Blocare Pentru Vito-sprinter-crafter-w169-w245-w202-w203-w208-w209-w210-w211-w639-w906 Mercedes Electronic de Blocare a Direcției Problema Este Unul Dintre Cei mai importanți Probleme

NOI IN101 OBD2 Scanner OBD Auto Diagnostica Auto Citi Clar Vina Codurile de Eroare rus de Automobile Scanner Instrument de Diagnosticare cititor de cod
151.98lei

MINI IN101 OBD2 Scanner OBD Auto Diagnosticare Auto Citi Clar Vina Codurile de Eroare rusă OBD2 Scanner de Automobile Instrument de Diagnosticare cititor de cod Descriere: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! Aceste produse numai suport vehicul pe benzină! Lider Plug&Play Mână OBDII Scanner Vaninx

OTC Plus 3 in 1 Instrumente de Diagnosticare Techstream Consulte 3 Plus OTC Scanner ForNissan /Tyota/Volvo vida zaruri OBD Scanner GTS Cu HDD
754.92lei 619.05lei

OTC Plus 3 IN 1 Scanner Descriere: Cele mai noi OTC PLUS 3 in 1 GTS TIS3 OTC Scanner este un nou profesionale de diagnosticare dispozitiv de programare pentru Toyota pentru Nissan și pentru V, care poate sprijini offline codare / programare, puternic, stabil de performanță, profesionale inteligență. Cele mai noi

XTOOL X100 PAD3 Pad Elite AUTO OBD2 Instrumente de Diagnosticare Cheie Programator Cu 22kind de Funcții Speciale X100 PAD3 update gratuit on-line
7 440.59lei

XTOOL X100 PAD3 Pad Elite AUTO OBD2 Instrumente de Diagnosticare Cheie Programator Cu 22kind de Funcții Speciale X100 PAD3 update gratuit on-line XTOOL Promit 1.Toate produsele din magazinul meu pentru a primi 100% original, cu update 2.Tot Pachetul va trimite în 48 de ore 3.Toate mesajele vor răspuns în

Masina schemele electrice Vivid WorkshopData 2018.01 de management al motorului Europa de date Software-ul de Reparații Ori de Reparații transport gratuit 2022
46.55lei 25.58lei

Stimate client, Vă mulțumesc pentru atenție, vă rugăm să citiți toate descrieri detaliate ale acestui produs cu atenție, avem o explicație detaliată în acest sens; în cazul în care tranzacția este anormală din cauza lipsei dvs. de lectură, noi nu va fi responsabil pentru asta. Dacă nu sunteți sigur dacă

2022 mai Noi Davinci 1.0.26 PRO DPF, EGR, CLAPETE de ADBLUE de PE SOFTWARE-ul CHIPTUNING REMAPARE DAVINCI REMAPAREA GOLD EDITION-Chiptuning/Instrument
217.24lei 80.39lei

NOTĂ: 1. plz a dezactiva anti-virus software-ul atunci când instalați!!! 2.Acolo va fi manuală sau Video manual pentru a-ți spun cum să instalați acest program nu Suntem responsabili pentru instalarea, vă Rugăm să contactați vânzătorul dacă aveți nevoie de servicii de instalare, vom vinde la distanță servicii

Lansarea x 431 BST360 Bluetooth Baterie Tester Folosit cu X-431 PRO GT, X-431 PRO V4.0, X-431 PRO3 V4.0, X-431 PRO5, X-431 PAD V/PAD
619.68lei 285.06lei

Descriere produs Lansarea BST360 este potrivit pentru tehnicieni și consumatori, este sigur de utilizat cu anti-căldură caracteristicile și de prevenire împotriva backfire scânteile electrice care pot apărea în timpul sistem electric de diagnostic. Lansarea x 431 BST360 Bluetooth Baterie Tester Compatibil cu LANSAREA

Pentru BMW K-DCAN Comutator de Diagnosticare OBDII Cablu K+DCAN USB Interfață Ediabas-K D POATE de Diagnosticare OBD2 Scanner FT232RL
40.08lei 32.05lei

Alb K+POATE Cu Întrerupător: Alb K+DCAN Nu Întrerupător: Albastru K+DCAN Cu Întrerupător: Interfață USB OBDII OBD2 pentru bmw - IN-PA/Ediabas - K+DCAN Cu Schimbat Permite Diagnostic Complet de Scanner pentru bmw 1998-2008 (toate functiile ca la interfata OMNITEC).Verde PCB 2014 para pentru BMW ÎNTR-PA K poate

Maxiscan PS100 Circuit Tester PowerScan100 Putere Sonda Instrument de Diagnosticare de Sistem Electric 12V&24V
604.20lei 477.31lei

Maxiscan PowerScan PS100 Descriere: Maxiscan PowerScan PS100 este cel mai bun electrice tester pentru reducerea diagnosticare timp în toate 6 - a 30-volt sisteme electrice ale vehiculului.După un simplu cârlig-up de la instrument la bateria vehiculului, puteți: 1.Determina dintr-o privire dacă un circuit este pozitiv,

Diesel common rail, pompa de legătură de cuplare pentru common rail pe standul de încercare, diesel banc de încercare parte
168.27lei

diesel common rail, pompa de legătură de cuplare pentru common rail pe standul de încercare, diesel banc de încercare parte

SBB 46.02/48.99 Cheie Programator Multi-Branduri SBB Auto Cheie de Înaltă calitate mai Recentă Versiune
760.31lei 532.20lei

Cele Mai Noi V46.02 SBB Cheie Programator Actualizarea SBB V33.02 Cheie Transponder Aceeași Funcție Ca CK100 46.02 Cheie Ce diferență între SBB V46.02 și SBB V33.02? 1. SBB V46.02 adăuga mai multe mașini mai noi, cum ar fi pentru Acura 2012, Pentru Chevrolet 2013, Pentru GMC 2013.. SBB V46.02 suport masinile

OBDPROG MT401 Cluster Instrument de Ajustare Profesionale Auto de Diagnosticare Scaner-Unelte de Calibrare Cititor de Cod Automată OBD Instrument
1 988.77lei 1 332.46lei

OBDPROG MT401 Cluster Instrument de Ajustare Profesionale Auto de Diagnosticare Scaner Cititor de Cod Automată OBD Instrument de Calibrare Instrumente ● MT401 este exclusiv conceput ca un cluster instrument de calibrare pentru aproape vehicule ● Unitatea principală a sistemului adoptă BRAȚ de mare viteză chip să-l

ECU Bancă Instrument ECU Programator Ușor de Operat OBD2 Flasher Instrument AMT Sprijină ODM1 MED9 Ecu Pentru BMW/Mercedes/VAG AMT ECU Flasher
1 050.71lei 840.56lei

Pachetul nu include CD-ul software ,după cumpărătorului de plată completă, vă rugăm să ne contactați pentru a trimite descărcați weblink .Vă mulțumim pentru cooperare! ECUHELP ECU BANCĂ INSTRUMENT OBD Flash Tool ECU Upgrade de Putere Programator ODM1/MEDC17/EDC16/MED9 Pentru VAG/VOLVO/BMW/MB/FORD Descriere: ECU

Xhorse VVDI Instrument-Cheie Max PRO cu Cheie Tool Max și Mini OBD Instrument de Funcții cel Mai bun Preț Profesionale Cheie Programator Adaugă Tensiune
3 387.65lei 2 642.38lei

Vehicul Diag Magazin promisiune: 🚩 100% Original Xhorse Produs 🚩 Avansate QualityProduct , 5 Ani Garanție. 🚩 Rapid de Transport maritim din Europa,rusă depozit. 🚩 Vă rugăm să ne Contactați pentru a obține VIP Prețul Oricând ! 🚩 365 de Zile Gratuite de Înlocuire : Dacă dispozitivul

XTRUCK Y005 Auto nox senzor tester Uree Pompa Tester Far Mașină de Nox Senzor de Echipamente de Testare
2 661.23lei 1 304.00lei

XTRUCK Y005 Auto nox senzor tester Uree Pompa Tester Far Mașină de Nox Senzor de Echipamente de Testare Suporta toate camioane, mai multe limbi Vă rugăm să rețineți: 1) suport senzor 12V ( 12V cu J1939 protocal numai) și toate 24V senzori 2) Pentru un Vehicul J1939 gateway nod de căutare, aceasta nu

Carprog 2 V8.21 Inteligent de Programare Auto Prog II Reset Accident de Date Immo Off Citit Salva Dataflash Programator Suport Multi-Sisteme
1 622.15lei 1 021.94lei

Carprog 2 V8.21 Inteligent de Programare Auto Prog II Reset Accident de Date Immo Off Citit Salva Dataflash Programator Suport Multi-Sisteme CarProg II este cea mai Recentă Programator, program eeprom memorie și procesoare în circuit. 1. șterge un accident de masina (ACCIDENT de DATE) 2. de-un cod radio auto 3.

JLR Mangoose SDD V160 pentru Jaguar Land Rover
266.12lei

JLR Mangoose SDD pentru Jaguar și Land Rover V160 mai Noua Versiune Top 5 Motive pentru a Obține JLR Mangoose 1.Versiune Software: V160 2.Limba suportate: engleză, germană, rusă, franceză, olandeză, portugheză, Japoneză, spaniolă, italiană și Chineză Simplificată. 3.Update: De pe CD 4.Suport

5054A ANGILA mai Recente V5.26 Versiune cu Adevărat OKI Cip Auto Originale Instrument de Diagnosticare obd2 cu AMB2300
918.39lei 826.56lei

5054A ANGILA mai Recente V5.26 Versiune cu Adevărat OKI Cip Auto Originale Instrument de Diagnosticare obd2 cu AMB2300 Descriere Produs op 6 Motive Pentru a Obține VAS5054A: 1. Cu OKI Cip 2. Suport pentru Protocol UDS 3. Multi-limba: engleză/Japoneză/portugheză/română/coreeană/olandeza/poloneza/turcă/spaniolă/franceză/italiană/croată/ Daneză/Germană/Suedeză/Finlandeză/Slovenă/Cehia/Rusă/Greacă/Chineză

OBD2 OBDII Cablu de Extensie De sex Feminin pentru thinkdiag Easydiag BD2 Conector 16Pin instrument de diagnosticare ELM327 OBD2 Cablu
39.09lei 26.98lei

Caracteristici: 1. De înaltă Elastic Materiale TPU 2. Îmbinarea Este Întărită Și Mai Durabil 3. Mai Rapid Și Mai Lin Conexiune 4. Port Proiectare Structura Caietul de sarcini: 1. Tensiune: 12 (V) 2. Model: 0,36 M Transfera Linia De Autobuz 3. Temperatura De Lucru: 0-60

Masina Stetoscop Auto Cilindrică A Motorului De Automobile Audiere Scule Auto Profesionale, Accesorii De Mecanica Cilindru Stetoscop
21.68lei 17.33lei

Caracteristică: Metal sonda se extinde la 350mm pentru a intra în zone limitate; Fabricat din otel inoxidabil, rezistent la șocuri plastic ABS și cauciuc.; Sunet unic camera amplifică sunetul.; Dispune de o diafragma pentru a ajuta la identificarea sursei de zgomot.; instrument universal pentru