Xtremecraft 51 UV LED Scorpion Detector Hunter Finder Ultra Violet Blacklight lanterna Lanterna Lumina Lămpii AA 395nm 5W

Recenzii Ale Clienților
În stoc
37.97lei

    • SKU: a4151
    • Categorie: LED-uri de Iluminat
    • Tag-uri: egipt lanterna, tazer apărare, twin uv led, taser în formă de parfum, grenadă arme ceasuri, yaga lanterna uv, diy lanterna miniatura, am lanterna, mixma flash, ysi lumini cu led-uri.

Despre picătură de transport maritim

Bine ati venit picătură de transport maritim ,noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.Și știm că rapid de transport maritim este foarte important pentru tine,deci, de obicei, va vom trimite pachetul în termen de 24 de ore după ce vom primi plata de la tine.

Bine ati venit picătură de transport maritim!noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.

Caracteristici

Acest mare lanterna uv cu 51 uv Led-uri vă permite pentru a acoperi o mult mai mare zonă, fără a pierde intensitatea de lumina UV.

Aplicațiile este perfect pentru inspecție aplicații, de control de securitate, rozătoare contaminare, camera de hotel de inspecție, și mult mai mult.

Emite 395 nanometri lungime de undă 51 UV LED permite pentru a acoperi o zonă mai mare Face pete de spermă și alte fluide corporale prezintă o fluorescență!

Perfect pentru utilizare în afara, cum ar fi de vânătoare scorpioni și minerale!

Apă și rezistente la șoc!Perfect pentru Detectarea Scurgerilor!

Robust, din aluminiu prelucrat construcție cu design striat!

Datorită intensitatea UV LED ochelari de protecție UV sunt recomandate.

Nu te uita la acest aparat în timp ce de operare, nici strălucire în orice persoană ochii lui.

Caietul de sarcini

Tip bec: 390 395 (nM) Bec de Viata: 100.000 Ore

Corpul Material: Aluminiu, cu "O" inele pentru rezistenta la apa

Bateria Necesita: 3 x AA Baterii Alcaline (Nu sunt Incluse)

De Viață a bateriei: Aproximativ 20 de ore cu 3 baterii AA

Tip comutator: Împinge butonul On/Off

Cap Diametru: Aprox. 55 mm

Diametrul Corpului: Aprox. 35 mm

Lungime: Aprox.147 mm utilizat pe scară Largă în fluorescente anti-contrafacere, fluorescenta fibre speciale în industria de iluminat

Lista De Pachete

1 x 51leds lanterna UV(Nu sunt Incluse Baterie)

Fotografie De Produs

Note

1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

3.Potrivit experienței noastre, Personalizate verifica parcelele de întâmplare, de aproximativ 0,5-1% coletele vor fi verificate și pot percepe un tarif.

Despre Transport

1.Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) în REMARCA atunci când face plata.Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-7 zile lucratoare de la primirea de plată.

2.Orice elemente de comanda vor fi expediate numai dupa ce plata este primită de către Terțe Părți (Bancă ) Vom livra elementul pentru clienți prin e-Mail de Aer,Obișnuiți de Mici Pachete, EMS, UPS sau Fedex, în funcție de situația reală .

3.Timpul de livrare se bazează pe diferite țări sau regiuni din întreaga lume.Federația rusă și Brazilia va dura 30-90days pentru delviery.

Retur Si Schimb

*Dacă am trimite greșit stilul sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

*În cazul în care elementele pot satisface nevoia ta, putem accepta, de asemenea, întoarcerea ta.Serviciul de curierat, de transport de marfă ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Reveni Note:

1.Dacă aveți nevoie de unele dintre mărfurile returnate, vă rugăm să asigurați-vă că păstrați returnare a bunurilor și accesorii intacte.

2.Aveți nevoie pentru a lua toate cele necesare, costurile de logistica se întoarce.Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

3.Vom declara coletul ca un cadou de la o valoare scăzută pentru a evita probleme la vamă.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

4.Dacă aveți nevoie mai repede de expediere, vă rugăm să alegeți de transport așa cum doriți și să plătească un cost suplimentar.Sau să ne contactați în prealabil.

5.Imaginea, ca urmare a fotografia stare, eventual, are aberatii cromatice, dacă nu sunteți sigur cu privire la culori,vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.

6.Dacă bunurile sunt deteriorate în tranzit, vă rugăm să păstrați toate documentele și ambalaje, și să ne contactați în termen de 7 zile de la primire, pentru a se întoarce instrucțiuni.

Vânzător Promit

*Garantăm că produsele trebuie supuse unei verificări riguroase de calitate pentru a se asigura că bunurile pe care le primi cu bună calitate.Toate produsele sunt ambalate profesional cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță.

*Dacă există calitatea produsului, sau părți incompletă atât timp cât sunt în măsură să prezinte materiale explicative relevante, vă vom oferi servicii de returnare.

*Să fii complet sincer cu tot ce vrei să știi, nu se află între vânzător și client.cumpărare fi o experiență fără griji.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Sper Să Vă Bucurați-Vă De Cumpărături

Modelul de Margele de LED-uri F5 UV
Funcția Rezistent La Șocuri
Comutator de mod Zoom În
Lanterna Tip Găsi câinele se pune
incarcator Nu Este Cazul
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
rezistent la apa Da
Zoom No
Culoare Negru
Numărul De Model Lumina UV LED 51
Origine China Continentală
Lumen 160
Certificare LVD
Distanța Focală Non-reglabil
Tip De Element Lanterne
Distanță De Iluminat 50 m
Putere 1 W
Suport Dimmer Singur fișier
Nume De Brand Xtremecraft
Corpul Material Aluminiu

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Vă Mulțumesc! Comentariul tau a fost trimis.

Produse conexe

LED Lanternă Tactică Upgrade Super Luminoase de 100000 de Lumeni IPX5 Rezistent la Apa baterie Reîncărcabilă Lanterne Reflector Pentru Camping
427.98lei 320.97lei

Descriere: 1. 100% De Brand Nou Si Nefolosit . 2. Fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, aceasta lanterna este robust și durabil . 3. Adoptarea cabluri interne se aplică de înaltă eficientă circuit de rapel.Se poate utiliza bateriile în cea mai mare măsură. 4. Aplicarea pe scara larga,

Pocketman 4 Moduri USB Reîncărcabilă Lanterne Magnetic Coada Lanterna LED rezistent la apa Lanterna cu Zoom Lanterna cu Lumină Cob
71.82lei 35.91lei

Pocketman 4 Moduri USB Reîncărcabilă Lanterne Magnetic Coada Lanterna LED rezistent la apa Lanterna cu Zoom Lanterna cu Lumină Cob De ce să Alegeți POCKETMAN Reîncărcabilă Lanterna Magnetica? 1. Super bright LED-ul flahlight --- Pocketman lanterna oferi 30000lm(Max ) și poate fi de până la 600feet distanta de iluminare 2.

Noua Puternic XHP90.2 LED-uri Lanterna Zoom USB Reîncărcabilă XHP90 Lanterna 26650 Camping Lumina Flash de Lumină Portabile LAMPA
184.12lei 90.22lei

Caracteristici: * Puternic lanterna led-uri folosesc Lampa XHP90.2 LED-uri * Creșterea cu 2*18650 sau 2*26650 baterie reîncărcabilă compartiment pentru a face timp de lucru mai lung(Modelul Lung). * Capacitatea bateriei de afișare, zoom telescopic * Micro usb pentru calculator USB, auto, USB mufă de încărcare, de încărcare

UltraFire 18650 Lanterna Super-Putere Ultraviolete 395-405 NM LED UV Pentru detectare a Scurgerilor, animale de Companie Pata de Urina, Scorpion, Bug-uri de Pat
80.16lei

UV Negru Lumina Lanterna, UV395~405nm Ultraviolete CONDUS de Companie Urină Detector de Pat Bug Finder Câine Îndepărtarea Petelor 18650 Baterie și Încărcător Blacklight Lanterna cu Multe Utilizări: la fața Locului cu Ușurință scorpioni; Identifica autentifica/falsificarea de monedă; Verificați camere de hotel pentru curățenia

WUBEN L50 Roșu corp Lanterna LED-uri de 1200 Lumeni USB Reîncărcabilă 18650 Baterie IP68 rezistent la apa Lanterna Flash de lumină
249.79lei 124.92lei

WUBEN L50 Roșu corp Lanterna LED-uri de 1200 Lumeni USB Reîncărcabilă 18650 Baterie IP68 rezistent la apa Lanterna Flash de lumină Caietul de sarcini actualizat OSRAM P9 LED 1200 lumeni lanterna 18650 și 2 CR123A Baterii Compatibile USB reîncărcabilă IP68 rezistent la apa 5

1 Bucata Mini Lanterna Portabil de 3W Impermeabil Puternic de Lumină LED-uri Lanterna LED-uri Alb Cald Urgență Lanterna Lumina
7.18lei 5.30lei

Caietul de sarcini: Produsul nu contine baterii Parametrii de mărime: 9.5x2cm Putere mod de alimentare: baterie nichel Model de baterie: baterie AA(nu sunt incluse) Culoare: Negru Model: 037-2 Gama: în termen de 50 de metri Material: Aluminiu Aviației Cip: CREE wick Focus:

XP-G Q5 Construit în Batttery LED MINI Lanterna din Aluminiu Cu 4 Moduri de Torță COB Zoom Impermeabil Sport în aer liber Caming Lumini Becuri Negru
21.90lei 15.35lei

63174 Construit în baterie de lanterna Caracteristici: Super-mini dimensiune, luminoase, cu efect de orbire.Mini-dovada design & design rezistent la apa.Ieșire luminos poate veni la 2000 de lumeni (MAX).Reglabil raza de focalizare pentru utilizare diferite, care se întinde pentru a ajusta focalizarea.Clip pentru confortul transporta.Tensiunea

Puternic Reflector Portabil LED Proiector Lanterna Super-Luminos cu Lumină Laterală USB de Încărcare de Pescuit Lampa rezistent la apa Lanterna
289.60lei 170.88lei

Acest magazin sprijină Picătură de transport maritim 1: Orice produs, va putem oferi 2 : prețul Cel mai rezonabil 3: Cele mai bune servicii 4: Cel mai rapid viteza de răspuns 5: Toate comenzile vor fi trimise în termen de 48 de ore Bine ați venit să ne contactați 1-Prin intermediul

Ultra Luminos Lanterna LED XP-L V6 L2 T6 LED-uri margele lampa rezistent la apa Lanterna cu Zoom 3 moduri de iluminare Multi-funcție USB de încărcare
58.13lei 49.42lei

Produs de bază parametri: Brand: AEFJ Cerere: Echitație, de zi cu zi de iluminat, de camping, de urgență și așa mai departe Culoare: Negru Dimensiune: 12(lungime) * 2.7(diametrul capului) * 2.4(coada diametru) Brut greutate: 93g Sursă de lumină de forma: LED Alimentare: Micro

Mini Reîncărcabilă Lanterna LED-uri Folosesc XPE + COB lampă margele 100 de metri lanterna Led-uri Utilizate pentru aventura, camping,
32.50lei 16.25lei

1.EDC & Singură Mână Operație: Lungime de Numai 9.3 CM, Greutate Doar 35G, să Opereze cu Ușurință cu o Singură Mână, clipul Poate Atașa la Pălărie, Rucsac, Geanta, Curea, etc, Ideal pentru a Transporta în Fiecare Zi. 2.Cel mai Frecvent Utilizat si Practic: e Comune care Cumpara Greoaie Mare Lanternă și Rareori Utilizat.Uneori

Puternic Lanterna Led-uri USB Utilizarea Reîncărcabilă 18650 Baterie Zoom Lanterna T6 LED-uri Lampă de Mână cu Lumina Flash Pentru Camping, Drumeții Lucru
47.49lei 37.97lei

Caietul de sarcini: Culoare: Negru 2000 LM USB de Încărcare Material: aliaj de Aluminiu Modelul de LED-uri: T6 LED Întrerupător: cetral de presă Baterie: utilizare 1 x Baterie 18650 Dimensiune: 123.5*27.9.25 mm Zoom:Telescopic Nici un set de baterii: 1*

AloneFire H002 XHP50 Lanterna LED-uri Convoi Obiectiv Puternic Acumulator 26650 Tactice LED Flash de Lumină Rotativ Zoom Lanterna LED-uri
89.77lei 80.79lei

Caracteristică: Despre lanterna: 1. Nume De Brand: AloneFire 2. Nume Model: H002 3. LED-URI: XHP50 LED 4. 5 -Moduri: high - medium - low - Strobe - SOS 5. Lampa De Viata:100.000 Ore 6. Lanterna Culoare:Negru 7. Emise De Culoare:Alb Lumina 8. Comutator: Împinge Switch 9. Caz material:Durabil aeronave calitate din aluminiu 10. Dimensiuni:

IMALENT UT90 Prădător Lanternă Tactică Luminus SBT-90 2 4800LM Lanterna LED-uri Cu 21700 Baterie Pentru Vânătoare sau de Căutare și A
977.33lei

IMALENT UT90 Prădător LANTERNA IMALENT UT90 Prădător lanterna este un dual-comuta lanterna LED-uri, care oferă un fascicul distanta de 1308 metri.Lanterna are un sistem integrat de 8000mAh (2 buc 4000mAh 21700 baterii Li-ion) baterii reîncărcabile. IMALENT UT90 Prădător lanterna este un dual-comuta lanterna LED-uri,

Super Mică Lanternă de Buzunar Mini Lanterna LED-uri USB Reîncărcabilă Portabil Impermeabil Lumină Albă Breloc Lanterna De 10180 Baterie
165.31lei 85.95lei

Instrucțiuni de utilizare: ▶Activați lanterna: Apăsați și țineți apăsat comutatorul timp de 2 secunde.Înlocuiți viteze: Apăsați comutatorul. (HIGH-MID-LOW-SOS) ▶Poziția Flash: faceți Dublu clic pe comutator. ▶Opriți lanterna: faceți Clic pe comutator după opt secunde în orice poziție a treptelor

10000000LM Puternic Lanterna LED-uri USB Reîncărcat Zoom Lanterna IPX-65 Impermeabil 10000Mah Tactice Flash Lampă Felinar De 26650
94.08lei 47.04lei

Dragi clienți în valoare de: 1. Acest produs va fi testat cu atenție înainte de a trimite pentru a se asigura că nu există probleme. 2. Dacă aveți orice probleme de calitate atunci când primiți produsul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vom rezolva problema pentru tine sau restituire. 3.

Mini Inox Lampă de Buzunar Led 365/395 UV lanterna Lanterna Ultra Violet de Lumină Baterie AAA Pentru Marker Checker Detectarea 20#
25.63lei 18.72lei

Iluminat La Nivel Mondial Directe Magazin Caracteristică: Global De Iluminat Direct Store Lumina UV unda: 365 ( tentă UV similare la alb usor) utilizați verificarea cerneală specială, cum ar fi banii de lege, jad, Ele arată similare de culoare pe alb groud. Din oțel inoxidabil durabil cu Bec LED. Unic

ARCHON V10S lanterna LED-uri de scufundări lanterna CREE XML U2 chip de LED-uri, MAX 860 lm scufundări lanterna scufundări subacvatice lanterna lumina se arunca cu capul
209.39lei 167.51lei

ACHON V10S de Încărcare MAX 860 lumeni scufundări de iluminare lanterna alimentat de o baterie 18650 Subacvatica 60m scufundări lanterna IP68 rezistent la apa scufundări lumina ◆ Model Nr.: V10S Scufundări Lumina ◆ LED: CREE XML U2 (Max 860 lumeni) ◆ Temperatura de culoare: 6500k ◆ Reflector:aluminiu

Pocketman Bâtă de Baseball LED Lumeni Lanterna Super-Luminos Lanterna din Aliaj de Aluminiu pentru situații de Urgență și de autoapărare Z44
126.49lei 63.24lei

Bâtă de Baseball LED Lumeni Lanterna Super-Luminos Baton din aliaj de aluminiu Lanterna pentru situații de Urgență și de autoapărare z44

USB Reîncărcabilă Lanterna LED-uri la Îndemână T6 LED Lanterna de Vanatoare Mini Lanterna 3 Moduri Lanterna 18650 Baterie Lanterna Portabil
26.62lei 26.08lei

USB Reîncărcabilă Lanterna LED-uri la Îndemână T6 LED Lanterna de Vanatoare Mini Lanterna 3 Moduri Lanterna 18650 Baterie Lanterna Portabil Caracteristici: Folosind acest produs în viața de zi cu zi sau de a-l transporta la vacanță,pentru că este mic și ușor.Lanterna portabil pentru ușor de utilizat.Descriere Element nume: Lanternă

Bicicleta Lumina Lanterna Led XML T6 USB Reîncărcabilă 18650 Baterie Lanterna 3000lm Aluminiu rezistent la apa 3 Modul Lanterna pentru Bicicleta Z70
29.44lei 26.48lei

Sfat:pachetul nu include bateria ,vă rugăm să citiți imagine este în mod clar înainte de comandat ,multumesc cooperare.Caracteristică: 1.Nume De Brand:Litwod 2.Nume Model: 1511 3.Cantitate:1 BUC 4.Margele: XML T6 5.Modul: High - Low - Strobe 6.Lampa De Viata:100.000 Ore 7.Lanterna Culoare:Negru 8.Emise

ARCHON S10 1200 lumen scufundări iluminat lanternă Subacvatică 100m rezistent la apa lanterna scufundari lumina reflectoarelor lumini baterie 18650
537.68lei 430.13lei

Caietul de sarcini: ◆Model nr.: S10 Scufundări Lumina ◆Bec: CREE XM-L2 U2 (max 1200 lumeni) ◆temperatura de Culoare: 6500 K ◆Runtime: mare de 90 de min, low-150 min, SOS de 90 de min ◆Trepte de putere: mare > mic > SOS ◆Reflector: reflector din aluminiu lucios ◆Lentile: 4 mm sticlă călită ◆Material carcasă: rezistent

ROȘU/VERDE/ALB Culoare Lumina Zoom Lanterna Tactice în aer liber, Vânătoare de Noapte Lanterna Toch Lanternă cu Acumulator și Încărcare
98.25lei 53.05lei

Dimensiune Punct De Vânzare -350 lumeni nefiltrat Alb/Rosu/Verde lumina produsă de LED-uri roșii -300 de Metri luminoase și concentrat Alb/Rosu/Verde fascicul care vă ajută să găsiți joc de la distanță, fără a le deranja. Caietul de sarcini -Material: 6061T Aluminiu -Bec: LED emitator

Cele mai noi XHP100 Profesionist de Scufundări Lanterna Puternic Lampi Subacvatice IPX8 rezistent la apa Lanterna Led Reincarcabila Scufundări Lumina
145.07lei 73.97lei

Despre XHP100 Scufundări Lanterna T a cele mai recente și mai puternic upgrade XHP100 ultra-luminos LED-uri de scufundări lanterna, XHP100 mare-aprins fitilul, a spori cuprinzător de iluminat subacvatice de performanță, XHP100 este prima alegere pentru activități subacvatice, de asemenea, potrivit pentru activități în aer