Website-ul de prezentare este cartea ta de vizita online. Sunt primii pasi pe care ii faci in construirea unui brand de succes. De la concept la implementare, ne asiguram ca totul este user friendly, cu un design impecabil care functioneaza perfect pe orice dispozitiv. Copywritingul este arta de a vinde prin cuvinte, iar prin textele folosite pentru website ne vom asigura ca oamenii vad si aud cu adevarat mesajul brandului tau.

Inainte de lansare, testam functionalitatea website-ului, ne asiguram ca totul este usor de gestionat din panoul de administrare si ne bucuram impreuna ca am trecut pe "live".

Magazinul tau online va beneficia de expertiza noastra pentru a alege CMS-ul potrivit. Fie ca vorbim de Prestashop, Opencart sau Magento, livram eficient si la timp solutia optima pentru business-ul tau. Concepem designul, ne asiguram ca totul este responsive si functioneaza impecabil pe fiecare device, importam produsele tale si este totul gata.

Ai nevoie de module speciale,procesezi plati online, lucrezi cu afiliati, curieri sau pur si simplu vrei sa ai ceva deosebit fata de competitie? Nicio problema! Programatorii nostri vor dezvolta functionalitati personalizate, in functie de preferintele tale.

Software la comanda. Fiecare business are particularitatile si nevoile lui, iar tu stii cel mai bine acest lucru. Exista o gama variata de solutii software pe piata, insa nu toate se pot mula pe ce ai tu nevoie cu adevarat.

De cate ori nu te-ai gandit ce tare ar fi daca ai avea un software care sa imi faca munca mai usoara? Fie ca este vorba de solutii de administrare, generare sau analizare de date, echipa A-ZTECH MEDIA iti va inainta cele mai bune variante. Aplicatiile web pe care le dezvoltam au ca suport limbajul PHP si cuprind elemente ale altor tehnologii web (CSS, Javascript, jQuery, etc).

Solutiile sunt completate de sisteme de baze de date relationale SQL, facand totul fiabil si scalabil.

Mentenanta. Suntem alaturi de tine de la inceput pana la finalul proiectului, insa munca nu se termina niciodata cu adevarat. Intotdeauna sunt imbunatatiri de facut, designuri de schimbat, texte de modificat, produse noi, promotii si multe alte schimbari care iti cresc afacerea.

Pentru ca suntem adeptii transparentei si stim cat de important este timpul tau, iti punem la dispozitie un sistem unic de tracking al proiectului.

Fa-ti cont pe website-ul nostru si urmareste, in timp real, in ce stadiu este proiectul tau!

Contact

Povesteste-ne despre proiectul tau

0745AZTECH (0745298324)
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
contact@a-ztech.ro
Suport Tehnic & Informatii
Bucuresti, Sector 4
Calea Giurgiului, nr.37
A-ZTECH MEDIA SRL
Str. Splaiul Independentei nr.273, corp 3, etaj 3, sector 6, Bucuresti
CUI: 40010810
Nr.Reg.Com: J40/14895/17.10.2018

© Copyright 2019. A-ZTech Media. Toate drepturile rezervate.