Calitatea produselor si a serviciilor oferite clientilor este cruciala, dar la fel de important este ca oamenii sa le gaseasca. Spre deosebire de traficul platit, SEO iti aduce trafic organic. Tehnicile de optimizare a website-urilor pentru motoarele de cautare este atat o stiinta, cat si o arta. SEO te ajuta nu doar sa apari in fata oamenilor, ci si sa le oferi o experienta bogata si relevanta, prin ajustarea continutului.

SEO on-page urmeaza un set de tehnici de optimizare a paginilor pentru a imbunatati pozitionarea si pentru a genera mai mult trafic organic din motoarele de cautare. Pentru optimizare on-page ne concentram, asa cum ii sugereaza si numele, asupra continutului acelei pagini. Fiecare aspect este analizat, de la titluri, tag-uri, descrieri, formatari, cuvinte cheie, dar si ordinea acestor elemente, pentru ca ele sunt analizate de motoarele de cautare. Ce putem obtine in urma acestor demersuri riguroase? Website-ul nostru va aparea pe prima pagina in Google, iar vizitatorii se bucura de un continut relevant si bine structurat.

SEO off-page, pe de alta parte, se refera la optimizarile externe paginii. Procesul de link building este ceea ce se urmareste cel mai mult in SEO off-page. Imaginati-va ca motoarele de cautare analizeaza miliarde de pagini atunci cand vreti sa cautati ceva. Link-urile sunt ca niste stradute care leaga aceste pagini. Cu ajutorul acestor link-uri, motoarele de cautare nu doar ca analizeaza popularitatea paginilor, ci si nivelul de incredere, spam sau autoritate a acestor pagini. Website-urile de incredere tind sa fie asociate cu alte website-uri de incredere, pe cand cele de spam primesc foarte putine link-uri de la website-uri de incredere.La fel ca in viata reala, trebuie sa avem grija cu cine ne asociem. Dar la ce foloseste acest algoritm complicat? Iti propulseaza website-ul in rezultatele cautarii si te ajuta sa atragi trafic si atentie asupra paginii tale.

Contact

Povesteste-ne despre proiectul tau

0745AZTECH (0745298324)
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
contact@a-ztech.ro
Suport Tehnic & Informatii
Bucuresti, Sector 4
Calea Giurgiului, nr.37
A-ZTECH MEDIA SRL
Str. Splaiul Independentei nr.273, corp 3, etaj 3, sector 6, Bucuresti
CUI: 40010810
Nr.Reg.Com: J40/14895/17.10.2018

© Copyright 2019. A-ZTech Media. Toate drepturile rezervate.