Suntem aici ca sa ne asiguram ca lucrurile (si traficul) se indreapta in directia potrivita pentru tine.
Tot ce trebuie sa faci este sa spui Vreau sa...

...Cresc vizibilitatea business-ului meu

Campaniile de brand awareness sunt menite sa fie vocea si imaginea brandului tau in fata clientilor, dar si a competitorilor. Ele te pot ajuta sa atragi clienti noi, dar si sa ii fidelizezi si sa iti devina fani. Brand awareness-ul te ajuta sa iti accelerezi vanzarile, dar si sa iti creeze un nume si o reputatie in piata. Mai presus de toate, scopul campaniilor noastre in zona de brand awareness este sa te ajute sa devi o autoritate in piata in care activezi.

...Am mai multe comenzi

Google, Facebook, Youtube, Instagram si multe altele sunt doar cateva platforme folosite in dezvoltarea campaniilor de promovare online. Secretul advertisingului sta in abilitatea de a face o oferta irezistibila unui public tinta atent ales, iar noi pe asta ne concentram. Fie ca il numim performance marketing sau PPC, ne dedicam pentru a face business-ul tau profitabil si intelegem faptul ca succesul nostru este, defapt, succesul tau. Celebram alaturi de tine fiecare comanda si fiecare client fericit.

...Am comenzi mai mari

Exploreaza toate posibilitatile profitabilitatii prin cresterea valorii unei comenzi. Campaniile de remarketing, upselling si crosselling te ajuta sa vinzi mai mult, mai repede si da, daca sunt aplicate corect, te ajuta sa ai clienti fericiti care se vor intoarce la tine. Stiai ca sunt intre 5-20% sanse sa vinzi unui client nou, dar sunt intre 60-70% sanse sa vinzi unui client existent? Onorom impreuna aceasta incredere prin stabilirea unor strategii optime de marketing si campanii performante de crestere a vanzarilor.

...Imi tin clientii aproape

Campaniile de lead generation si email marketing ar trebui sa fie prioritare pentru fiecare business, din cateva motive foarte simple. Suntem antreprenori, asa ca ne intereseaza costurile-costul de achizitie al unui client poate fi si de 30 de ori mai mare decat costul de retentie al unui client existent. In plus, clientii loiali tind sa cumpere mai mult decat cei noi, pentru ca te cunosc si au incredere in tine, in serviciile sau produsele tale. In alta ordine de idei, clientii loiali au un impact pozitiv major asupra brandului tau si ei sunt cei care o sa te ajute sa ai in continuare si alti clienti, pe baza experientei oferite.

Contact

Povesteste-ne despre proiectul tau

0745AZTECH (0745298324)
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
contact@a-ztech.ro
Suport Tehnic & Informatii
Bucuresti, Sector 4
Calea Giurgiului, nr.37
A-ZTECH MEDIA SRL
Str. Splaiul Independentei nr.273, corp 3, etaj 3, sector 6, Bucuresti
CUI: 40010810
Nr.Reg.Com: J40/14895/17.10.2018

© Copyright 2019. A-ZTech Media. Toate drepturile rezervate.